Evo devojke da i ja podelim moje iskustvo u borbi sa celulitom i masnim naslagama...
Nikad nisam imala nekih vecih problema niti sam se bavila i koristila preparate ni tretmane do kraja jula ove godine.
Imam 30 godina i zbog posla dosta sedim za kompom...Pocetkom ove godine primetila sam da je na sedalnom delu poceo da mi se primecuje celulit dok stojim i to me je uzasno nerviralo, kao i kad sedim da mi se stomacic preliva

iako nisam buca, masne naslage su uzele svoj danak. Tako da sam se posle duzeg razmishljanja sta i kako - odlucila na
kombinaciju kavitacije i anticelulit masaze ( uz naizmenicno koriscenje vakuma/termo pakovanja i elektro stimulacije). Iako su mi se na pocetku svi smejali - u fazonu sta ce tebi kavitacija, ja sam tacno znala sta mi smeta i na koje regije zelim da se usresredim tretmanima koje sam odabrala. Rezultati su ostavili sve nemim i pozitivno zaprepascenim, jer su tek sad primetili kolika je razlika usledila posle samo mesec dana tretmana i sta je meni ustvari smetalo...
Imala sam 2 kavitacije stomaka i 3 kavitacije sedalnog dela. Moram napomenuti da na sedalnom delu nisam imala druge potrebe osim da se razbije celulit, tj. na to sam se odlucila da bi ubrzala proces i olaksala sebi dalje oslobadjanje od celulita uz masaze. Za stomak je naravno bila druga prica..tu me je samo zanimalo da se oslobodim natalozenih masti.
Elem, posle 2 kavitacije stomaka nastavila sam sa kavitacijama sedalnog dela..Poslednje merenje sam imala prosle subote (merenja su obavljana jednom nedeljno). Rezultati su za mene bili impresivni. U struku sam izgubila celih
10cm. Obim nogu mi se smanjio za
2 cm. Stomacic vise ne preliva a na nogama mi se vise ne primecuje celulit dok stojim. Masaze su doprinele da se cak i koza malo zategne ( cak se iguza dosta podigla). Dok sam radila kavitacije gledala sam da se sto
zdravije hranim i unosim onu hranu sa dosta proteina ( po preporuci ) kao i da
povecam unos tecnosti. S obzirom da se ja izuzetno lose hranim ( po nekim standardima, koji ocigledno ne vaze za mene posto se tako hranim vec 20 god

) nije mi bas bilo lako da pronadjem cime da utolim glad u tom periodu, pa je tih mesec dana za mene bio skoro kao post. Ali kad sam vec odlucila da dam pare i uradim nesto po tom pitanju - odlucila sam da istrajem. Imala sam dnevno 2 obroka ( ne posle 8 uvece) i najvise sam jela tunu - u raznim oblicima (konzervi, snicle, dimljena..) krompir i piletinu, sve pravljeno na maslinovom ulju. Od voca sam jela nektarine i jabuke. A kolicina vode koju sam unosila je bila 3l dnevno, s time sto danas popijem i vise. Sa kavitacijom sam zavrsila i nastavila da jednom/dvaput nedeljno idem na masaze + elektro stimulacija i to cu odrzavati sve dok se ne smislim da krenem da vezbam aktivno. Steta je samo sto nisam bila u mogucnosti da u periodu dok sam sve ovo zajedno radila nisam se bacila i na
vezbanje, ko zna kakvi bi mi tek tad rezultati bili..ali dobro..ima vremena.
Moje misljenje je da devojke koje se odlucen na kavitaciju moraju da ispostuju rezim ishrane i unosa tecnosti da bi postigle dobre rezultate. Jer dzaba bacanje para ako vam neko istopi masne naslage a vi umesto da ih, s oprostenjem, ispiskite, ne uradite ni to a neregulisanom ishranom ne doprinesete da sprecite dalje gomilanje istih u tom periodu. I naravno - rezultati i broj kavitacija zavisi u mnogome koliko masnih naslaga i koju vrstu celulita imate.
Pozdrav od mene!